luni, 28 octombrie 2013

Ultimele zile din anul acesta in care te poti bucura de o plimbare cu hidrobicicleta la Mogosa

Cabana MogosaRăcoarea toamnei este deja prezentă dar incă mai este ceva timp pana la primele ninsori. După ce luna septembrie i-a determinat pe marea majoritate a băimarenilor să stea mai mult in casă luna octombrie a adus in sfarsit niste zile plăcute de toamnă.
Meteorologii au vesti excelente pentru noi, vremea bună va mai dura cca. 1 – 2 săptămani, asa că cei care adora plimbarile in natură in zonele montane mai au sansa unei frumoase plimbari la Mogosa sau la Suior.
Bodi Mogosa
Weekendul acesta băimarenii s-a bucurat de minunata priveliste oferită de copacii cu frunze ruginii dar si de o plimbare cu hidrobicicleta pe lacul Bodi.

MogosaCei care adoră acest gen de recreere ar trebui să se grăbească deoarece meteorologii rusi afirmă că va urma una dintre cele mai grele ierni din ultima sută de ani.  Nimeni nu prea crede asta dar mai stii ? Poate previziunile lor vor fi corecte de data aceasta.
Toamna Mogosa


Dacă nu vă grăbiti următoarea sansă de a sta pe lac, alaturi de rate, si de a vă incalzi la razele soarelui va fi probabil la primavara . 

Hidrobicicleta Bodi Maramures


Grabiti-va sa mai prindeti ratele ! 



.


Rate lac Maramures