luni, 2 noiembrie 2015

Pe “ultima suta de metri” Ministrul Fondurilor Europene da o mana de sprijin maramuresenilor pentru modernizarea aeroportului Baia Mare

Dupa ce autoritatile din Maramures au pierdut enorm de mult timp pregatind licitatia pentru modernizarea aeroportului internațional Baia Mare, fapt care a pus in pericol obtinerea fondurilor europene necesare efectuarii investitiilor, Ministrul Fondurilor Europene a anuntat într-o conferintă de presă, vineri 30 octombrie 2015, că Aeroportul internațional Baia Mare va beneficia de fondurile necesare extinderii pistei.
Potrivit informatiilor publicate de AGERPRES, dl. Ministru estimeaza ca în prima saptamana din luna noiembrie se va semna contractul pentru executia lucrarilor de modernizare a aeroportului.

În aceeași conferință, senatorul Sorin Bota (PSD) a apreciat că, după terminarea lucrărilor de modernizare, Aeroportul internațional Baia Mare va deveni unul dintre principalele puncte de cargo din Transilvania.

Maramuresenii asteapta acum ca aceste promisiuni sa devina realitate si ca langa Baia Mare sa apara un aeroport modern, care sa devina, asa cum a declarat dl. senator, unul dintre principalele puncte de cargo din Transilvania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu