marți, 1 decembrie 2015

Dezamagire in Centrul Vechi, de 1 decembrie

Anul acesta “Iarna Băimăreană” debutează pe data de 5 decembrie, în Centrul Vechi, cu un Concert de colinde tradiționale și cântece de iarnă. 
Vor urca pe scenă Cristian Pomohaci, Grupul Iza, grupuri de copii de la Palatul Copiilor din Baia Mare, Ansamblul Cosăul din Sârbi - Budești, Ansamblul Coconii Călineștiului, Grupul de colindători al Școlii Populare de Arte Liviu Borlan și Grupul Vocal Ascor din Baia Mare.
Tot în 5 decembrie, de la ora 19.00, în Centrul Vechi, alături de Mos Nicolae și copii, se vor aprinde luminile pe traditionalul Brad de Craciun al Băimărenilor.

Multi sperau ca se vor putea bucura de deja celebrul Brad Baimarean inca din data de 1 decembrie. Asa ca, desi pe site-ul primariei Municipiului Baia Mare a fost anuntata ca data pentru aprinderea luminilor pe Bradul Băimărenilor și inaugurarea iluminatului ornamental de sărbători ziua de 5 decembrie, marti seara multi baimareni au venit in Centrul Vechi sperand sa petreaca o seara frumoasa, asa cum se obisnuisera in ultimii ani.

Cei care au fost pe seara de 1 decembrie au fost dezamagiti, dar poate ca pentru copii … e mai bine asa ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu